20 February 2011

Terdating.

Terjaga dari tidur pukul 5.30 pagi, tengok-tengok ada one text message received from Kaz.

"I'm home dear. I miss u. bangunkan i awal esok, i nak jumpa u"

Ha, yela.. Eh, jap2. Aku baca balik msg tuh. Aku baca lagi. Aku gosok-gosok mata aku. Kali ketiga aku baca aku tengok pukul berapa Kaz send. Pukul 2.26 pagi tadi.

Last dye call aku takde cakap nak jumpa pon sebab setahu aku dye ada meeting. Kena soal siasat dye neh. Nak call dye awal sangat. Baru pukul 5.30 pagi.

Aku try nak tidur balik. Kejap aku pusing kanan, kejap pusing kiri. Sumpah aku tak boleh tidur. Nak tahu sangat apa plan mamat kesayangan neh.

Akhirnya pukul 6.30 pagi aku call dye.

"B, u kata nak jumpa i?"

"Haah dear, i nak datang Melaka boleh?"

Aku tergelak. Comel je mintak izin macam tu. n_n

"Kata ada meeting?"

"Cancel lar yang."

So, begitulah ceritanya macamana aku boleh terdating pada hari ini.

Thank you b datang dari KL tetiba macamneh. Terkezut i. =P

Owh and yes, i miss u too.



hugsNkisses,
Wani.

2 comments:

nur hidayah said...

yes...jgn ragu2 agy ye cyg..dia mmg syg kamu :)

Hazwani said...

Hohohoh..