09 October 2011

Hari bersejarah bakal tiba.

Hari yang di tunggu-tunggu bakal tiba. Excitedo sangat sebab first time dalam kehidupan akan melalui detik ini.

Detik bersejarah akan berlangsung di Ulu Kinta, Perak.

Peta Negeri Perak.

Aku dah pon fax surat beritahu aku setuju untuk menyertai detik bersejarah ini.

Detik bersejarah yang hanya berlaku sekali dalam seumur hidup itu pon kalau korang ambil diploma. Kalau ambil degree, akan berlaku dua kali dalam hidup. Kalau ambil master, akan berlaku tiga kali dalam hidup.


Dah request cuti untuk hari bersejarah ini. Empat hari terus. Kalau tak approve aku mongok lapar. (erk..ada ke orang kisah?)

Oh ya, tak sabar nak jumpa kawan-kawan sekolej. Lagi-lagi yang dah berisi tu. Weee~

Jangan baca lama-lama nanti jeles. Till then.

Arios amigos.
Wani.

2 comments:

zinnia zenith said...

wani.. tak penat ke amik cuti pendek..? akak amik cuti 7 hari. then terus nite shift. cuti tahun akak amik 3 hari. then HK, Cuti tanpa rekod and ada lagi cuti yg akak bawak ke bulan 12 nnti. =D

Hazwani said...

Pnt kot tp wad wani ada 6 org yg request cuti time tu nak konvo. Plus sorg tu sambung cuti konvo dgn cuti utk kahwin skali. Terpaksa berkorban. Hahah.!