07 October 2012

The beginning of something beautiful.

Alhamdulillah. Makin hari makin sayang. (eh tetiba pulak)

Ehem. Mungkin lepas ini aku akan bertambah busy. Sebelum ini memang dah busy sampai last update blog pon bulan june. Eh, kejap kejap. Bulan june? Sekarang dah oktober kan?. Cepatnyaaa masa berlaluuuu..~

Berbalik kepada hal di atas. Ya, lepas ini bertambah busy sebab menguruskan perkara penting. Perkara yang hanya akan berlaku sekali di dalam seumur hidupku. Kalau lelaki boleh jadi berlaku lebih dari sekali. Heheh..

Doakan semuanya berjalan lancar. Sekarang neh pon rasanya macam dah kena beli stok koyok banyak-banyak sebab dah mula rasa pening. Pening sebab terlalu banyak choices. Ish, ada banyak choices pon masalah, takde choices lagilah banyaakkk masalah. Syukurlah banyak choices. =)

Okaylah, nak sambung pening kepala.

Arios amigos,
Wanimasihcute.

4 comments:

Kuun said...

gempak la wani!! semoga segalanya berjalan dengan smooth~ :D

Hazwani said...

Kuun : Heheh. Doakan tau. Aminn..

Na'im said...

wanimasihcute? HAHAHAAA

Hazwani said...

ofcoursee. Hohoh..