02 January 2013

Idea kad kahwin saya!

Salam. Hye all..!

Kali neh nak update pasal kad kahwin pulaks. Berlambak idea kad kahwin ada kat kepala neh. Harituh aku ada upadate pasal aku suka kalau wedding aku nampak tradisional kat sini kan?. 

Cincin kahwin pon aku aku carik yang slightly classic look. So i've decided to choose klasik moden untuk my wedding theme. Yeay.. Tersukaaa~ ^^

Now, nak pilih kad kahwin yang nampak klasik but still nampak moden. Few ideas menerpa.. Seperti ini..




See?? Ada kerawang-kerawang nampak klasik kan? Heheh.. Mr. Kaz tak kisah dengan idea aku neh. Dia just takmo kad kahwin terlalu heavy corak sampai nampak serabut. Dia nak simplelicious je. =)

And one more thing, aku request for our initials depan kad kahwin tu. Initials yang sama kiteorang engrave kat cincin kahwin kiteorang. Soooo suweeeett kaaann? *pengsan

Vendor untuk kad kahwin kami ialah KHR Wedding Card. So far amat berpuas hati dengan perkhidmatan diaorang. Puas hati sebab diaorang faham apa yang aku nak kat kad kahwin tu. Tersuka lagii~

Hope sangat hasil kad kahwin aku nanti seperti yang di idamkan. Hidup klasik moden!. =P

Ariosamigos,
Wani.


3 comments:

ct cucubi said...

Salam awak, mcm mne dgn persiapan kad kawen? sepatutnya dah siap lah kan? sy baru je ambil kad kawen smlm dr vendor yg sama.. layanan mmg tip top ms nak buat kad. sy byr seribu lebihutk kad tp .apa yg sy sign x sama dgn yg sy terima. utk edit sy dikenalakan byran lg 120ringgit. so dissapointed.

ct cucubi said...

br balik dr kedai.. alhamdulillah lepas pujuk2, dorang nak responsible..huhu

Hazwani said...

Ct cucubi : http://www.blogger.com/profile/17250571700210610144 samalah. Sy pon x puas hati sesetengah perkara tu. nak warna lain bg warna lain.