28 February 2013

Mini glass jar doorgift!

Salam. Hye all.

Lama tak menulis. Rinduuuu.. Heheh. Well, kali neh aku nak update pasal wedding doorgiftku.

Setelah berbulan-bulan mencari, akhirnya jumpa jugak dengan vendor mini glass jar yang super duper murah. Yeehuu..

Mula-mula dulu nak bagi doorgift dalam mini glass macam neh,



Tapi over budget. Yang okay dengan budget terlalu kecil pulak gelasnya. Then tukar box transparent macam neh,

NZHeritage
Lepastuh aku survey la box comel-comel macam neh,

Lyssa Eshoppe

Harga boleh tahan and nampak elegan sungguh. Dah hampir muktamad dah pilih box tu. Cuma risau sebab vendor nun kat Muar. =(

Tiba-tiba muncul Lurvering.blogspot.com ntah dari mana :p yang buat promosi mini glass jar  Rm1 satu. Di ulangi, seringgit satu ye hadirin sekalian. Hohoh..



Tanpa melengahkan masa, kata sepakat dengan Mr. kaz dan ibu di capai. Semua setuju isi doorgift dalam mini glass jar yang tiut tu. ^^

Alhamdulillah. Mini glass jar dah in process. Doorgift nak isi dalam mini jar tu pon dah di book. Tapi doorgift apa takmolah reveal. Heheh.

Siapa yang berminat dengan mini glass jar neh jenguk la blog lurvering.blogspot.com. InsyaAllah akan berpuas hati dengan layanan ownernya yng baik bangat. :)

Till then.

Wani.

3 comments:

f.e.m creation said...

A'kum Wani n all bloggers..
Still mencari door gift?
Y not check out my blog utk door gift yg lain dpd yg lain.. Murah,menarik n trendy..n blh custom made ikut tema yg diinginkan..

femcreation.blogspot.com

N if suke.. Jgn lupa "Like" my page in Facebook k!

Thanks..

Mimi Iskandar said...

sy pn order doorgift jar kt lurvering doorgift ni ( kak mai ).. tgu bayar & pick up je.. cantik kan..

Hazwani said...

Mimi iskandar : yes. Ramai org puji doorgift wedding i. :)